9 Haziran 2021 Çarşamba

 


Şebnem Gençtürk / Meşkure Şamlı Ortaokulu
Final toplantımızda final ürünümüz olan ebook u öğrencilerimizle paylaştık. Bir çok etkinliğimiz olmuş. Öğrencilerimizin çalışmalarından ancak bir kısmına ebook da yer verebildik..

Çok güzel bir anı olarak saklayacaklarına eminiz. Hazırladığımız öğretmen ve öğrenci sertifikalarını da final toplantımızda verdik.

At our final meeting, we shared our final product, the ebook, with our students. We have had many events. We were able to include only some of the works of our students in the ebook.

We are sure they will keep it as a very good memory. We also presented the teacher and student certificates we prepared at our final meeting.


Ayrıca Meşkure Şamlı Ortaokulu olarak çalışmalarımızı toparladığımız bir başka ebook'u da öğrencilerime armağan ediyorum. Daha pek çok projelerde isimlerini yazdırırlar umarım. 

In addition, as Meşkure Şamlı Secondary School, I present to my students another ebook in which we collect our work. I hope they print their names in many more projects.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

  Proje sertifikalarımızı Çakırbeyli Ortaokulu müdürü Bilal ÖZSARIOĞLU bana ve öğrencilerime takdim etti. Bilal ÖZSARIOĞLU, the director of ...